Car rental Sofia

Rent a car in Sofia city by Veger | Car rental services book online!

Проследете нашите страници в:
Phones: +359/893/302611

+359/893/302614
+359/2/4191422

Email: office@vegercar.com

 

Skype:

My status

Автомобили под наем на Летище София

  
Летище София е най-голямото международно летище в България.Летището разполага с два терминала – терминал 1 и терминал 2 , като втори терминал е сравнително по-нов и по-голям  и обслужва над три милиона пътници годишно. Veger rent a car може да Ви посрещне на летището с автомобил под наем от всякакъв клас, така лесно и бързо можете да достигнете до всяка една точка на България.Разтоянието от летище София до центъра на града е около 10 километра, като се преминава по главни болеварди на град София. Ако идвате на почивка в България и Вашия полет е насочен към българското ни черноморие , там обслужващите летища са летище Варна и летище Бургас – съответно към северната и южната част на България. Много от туристите почиват в Албена и Златни пясъци, което е в близост до летище Варна, а други в Слънчев бряг,Созопол,Свети Влас – това са тези които кацат  на летище Бургас.

Много от туристите казват, че България не е голяма и могат да я обиколят с автобус или градски транспорт.Но ако повечето от тях пристигнат на летище София и са решили да почиват на нашето черноморие , то тогава те имат нужда да си наемат кола под наем или ако са по-голяма група от хора бус под наем, защото разтоянието от София до Варна е 470 километра , а София – Бургас е на 392 километра – което ще Ви отнеме около 9 часа.

Летище София може да Ви предложи да си закупите билет за самолет до град Варна или град Бургас – така ще спестите време и пари и ще стигнете за около 2 часа.

Препоръчваме Ви:

Когато кацнете в България на летище София,Варна,Бургас или Пловдив бихме Ви посъветвали да не си сменяте парите на самото летище , тъй като има голяма разлика в курса без значение дали това е евро или долари. Сменете парите си, когато вече сте в самия град.

Наемане на автомобил под наем от летище София:

Veger rent a car – предлага безплатна доставка в рамките на работното време до летище София.Когато сте направили резервация през нашия сайт http://www.vegercar.com и сте прочели внимателно нашите Условия за ползване , ние ще Ви очакваме със специална рекламна табелка , на която ще пише Вашето име, така можете да ни разпознаете.Можете да разчитате на нас и за различни видове трансфери от летище до хотел в града или от летище София до летище Варна,Бургас или Пловдив.Veger rent a car предлага разнообразие от автомобили, като мини,икономичен,компактен,стандартен ,семеен,бусове, 4х4 и луксозен клас.