Car rental Sofia

Rent a car in Sofia city by Veger | Car rental services book online!

Проследете нашите страници в:
Phones: +359/893/302611

+359/893/302614
+359/2/4191422

Email: office@vegercar.com

 

Skype:

My status

Коли под наем Видин


 
*Видин*
 
 
 
Видин е  разположен в Северозападна България. Градът е в близост до река Дунав и е първото голямо пристанище по течението на реката. Ако сте решили да направите обиколка на най-интересните забележителности в България, можете да си наемете автомобил под наем още на летище София и да се насочите към град Видин.Разстоянието от летище София до град Видин е около 245 километра.
 
 
Забележителности:
 
 
Крепостта „ Баба Вида ‘’ се намира до самия бряг на река Дунав , нейното разположение е в ров от вода.Крепостта е най-голямата забележителност във Видин и е единствената изцяло запазена средновековна крепост в България. 
 
Можете да се разходите през цялата крайдунавска градина , която към своя й край води до крепостта „ Бабини Видини Кули ‘’ . Насладете се на прохладно време и много кътове за развлечения и отмора.
 
 
Тръгвайки с кола под наем от града можете да се насочите само на 32 километра се намира село Рабиша , там ще разгледате пещерата „ Магурата ‘’. Над 7000 скални рисунки от различни периоди са открити в пещерата.Тя е обявена за природна забележителност,паметник на културата и национален туристически обект. Ако желаете да останете в района Ви препоръчваме да се настаните в Белоградчик, това ще Ви даде възможност да разгледате и следващата забележителност „ Белоградчишките скали ‘’ . 
 
 
„ Белоградчишките скали ‘’ получиха номинация за едно от новите седем природни чудеса на света.Скалите се намират в района на град Белоградчик , на около 52 километра с кола под наем от град Видин и на около 175 километра от София.Те се простират на 30 километра дължина и 3 километра ширина.Много години назад във времето климатичните условия са променяли и извайвали каменните фигури като : Конника,Монасите и Мадоната с детето и много други.