Car rental Sofia

Rent a car in Sofia city by Veger | Car rental services book online!

Проследете нашите страници в:
Phones: +359/893/302611

+359/893/302614
+359/2/4191422

Email: office@vegercar.com

 

Skype:

My status

Коли под наем Летище София

  


 *Летище София*

Най- голямото летище в България е летище София.То е разположено на 10 км от центъра на града. През 2001 година започва издигането на нова писта за кацащи и излитащи полети, през 2006 година новата писта вече е отворена за експлоатация.Летище София е с дългогодишен опит в летищно обслужване на пътници,товари и поща. 

Наемането на кола под наем от летище София става много бързо и лесно.Когато сте направили предварителна резервация за автомобил под наем  през сайта на http://www.vegercar.com , ние Ви посрещаме на летище София.След това наш представител  Ви съпровожда до резервираната от Вас кола под наем и започваме предаването й по стандартен начин.

                    Какво е важно да знаете:
*Необходимо е да имате навършени 25 години;
*Необходимо е да имате кредитна карта;( с нея ние задържаме депозит за дадената кола , която наемате )
*Необходимо е да имаме копия на Вашите документи;
*Необходимо е да спазвате клаузите по договора, които разписвате;
                      
Вегер рент а  кар извършва трансфери  от Летище София – Център – Летище София, както и Летище София до даден     хотел в града.Предлагаме Ви обучени шофьори , на които можете да разчитате по всяко време. Когато наемете кола под наем от летището можете да посетите някой от зимните ни курорти като Боровец, Банско,или Пампорово, които си заслужава да посетите и да се насладите на българската природа.