Car rental Sofia

Rent a car in Sofia city by Veger | Car rental services book online!

Проследете нашите страници в:
Phones: +359/893/302611

+359/893/302614
+359/2/4191422

Email: office@vegercar.com

 

Skype:

My status

Коли под наем в Несебър


 
*Несебър*
 
 
 
Несебър е един от малкото градове,които пазят историята си и имат собствен облик.Той се намира на брега на морето , което го прави още по – привлекателен както за туристи така и за много влюбени двойки.Града е на 430 километра от град София и на около 35 километра от град Бургас. Ако сте планирали Ваши хотел , но сте забравили да помислите как ще стигнете до там? Veger rent a car е на Ваше разположение на летище Бургас , от там Вие можете да наемете евтина кола под наем или стандартен клас кола под наем и да се придвижите за около 30 минути до Несебър.
 
 
Несебър разполага с много хотели, частни квартири и къщи където можете да се настаните.Курорта разполага със стара част ,до която се достига по тясна ивица и е разположена върху малко парче земя , от която определено има по – голям интерес.Можете да разгледате много културни паметници , които са включени в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Както и най-различни църкви открити до момента.
 
 
Какво интересно можете да видите и кога?
 
 
 
Veger rent a car Ви препоръчва да посетите Несебър през Август месец , когато се честват „дните на морето”, а празникът на Несебър е на 15 Август.
Можете да присъствате и на ретро парад на автомобили отново в края на август , както и дните на българската мода , която се организира през юли.
Град Несебър предлага обширни златни плажове, на които можете да се насладите на приятен отдих край морето. Има невероятни рибни ресторанти,както и много други наречени механи , в които можете да вкусите обичайните български ястия.
 
 
Veger rent a car може да Ви подсигури луксозна кола под наем с щофьор , които да е 24 часа на разположение и с него можете да посетите само на 5 километра курорта Слънчев бряг , където нощният живот не спира дори и през деня.Много дискотеки,клубове и барове – с разнообразна музика.